VÜCUT ESTETİĞİ

Dengeli bir diyet ve sıkı bir egzersiz rutininin aradığınız sonuçları vermediği durumlarda Holiday Heals ekibi olarak sizlere yardımcı olmak için buradayız. Estetik plastik cerrahi düşünüyorsanız, burada sunulan işlemler, kendi uzmanlık alanlarında tanınmış deneyimli plastik cerrahlar tarafından güvenli ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilir. Her şeyden önce amacımız, size eşsiz, kişiselleştirilmiş bakım ve doğal görünümlü sonuçlar sunmaktır. Öncesi ve sonrası fotoğraflar ve Vücut Estetiği fiyatı için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.

Labioplasti
Labioplasti, labia majör veya minörlerin değiştirdiği cerrahi bir işlemdir.
İncele
Liposuction
Liposuction ya da lipo, plastik cerrahide kullanılan bir tür yağ alma prosedürüdür.
İncele
Karın Germe
Karın germe, kişilerin inatçı yağlarını kaybetlerine yardımcı olmak için genellikle liposuction ile birlikte gerçekleşir.
İncele
Popo Kaldırma
Popo kaldırma, sarkık cilt görünümü ortadan kaldırılabilir ve kalçalara daha tonlu, atletik bir görünüm kazandırılabilir.
İncele
Brezilya Popo Kaldırma (BBL)
Brezilya Popo Kaldırma (BBL) veya kalça büyütme, daha sıkı, bir görünüm elde etmek isteyen hastalar için tasarlanmış bir plastik cerrahi vücut şekillendirme prosedürüdür.
İncele
Kızlık Zarı Onarımı
Kızlık zarı onarımı, yırtık kenarların ince eriyen dikişlerle dikilmeden önce kesilerek çıkarılmasını içeren basit bir ameliyattır.
İncele
Brakioplasti (Kol Germe)
Kol germe (Brakioplasti), üst kolların iç kısımlarındaki fazla yağ veya sarkmış derinin alınması için yapılan cerrahi bir işlemdir.
İncele
Uyluk Germe
Uyluk germe, bacaktaki fazla deri ve yağın alındığı cerrahi bir işlemdir.
İncele
Yara İzi Revizyonu
Travmatik yaralanma veya önceki ameliyattan kaynaklanan yara izlerini tedavi etme yöntemidir.
İncele
Yağ Transferi
Yağ Transferi, daha arzu edilen bir kontur için hedef bölgelere hacim ekleyerek görünümünüzü iyileştirebilir.
İncele