Jinekomasti (Erkek Meme Küçültme)

Jinekomasti, cinsiyet hormonlarındaki dengesizlik nedeniyle göğüslerin şiştiği ve anormal derecede büyüdüğü erkek ve erkek çocuklarında sık görülen bir durumdur. Bu büyümüş göğüsler en çok yeni doğan erkek çocuklarda, ergenlik çağındaki erkeklerde ve yaşlı erkeklerde görülür çünkü vücutları testosteronla karşılaştırıldığında olması gerekenden daha fazla östrojen üretir ve bu meme dokusunun büyümesine neden olur. Kilo almak ayrıca östrojen seviyelerini ve aşırı yağı artırabilir. İlaçlar, uyuşturucular, alkol ve diğer sağlık koşulları da jinekomastiye neden olabilir. Health Voyage bünyesindeki deneyimli plastik cerrahlarımız tarafından erkek meme küçültme ameliyatı sadece göğüslerdeki fazla yağ ve dokuyu azaltmakla kalmaz, aynı zamanda kişinin özgüvenini geri kazanmasını da sağlayabilir. Mümkün olan en güvenli, en etkili ve beklentilerinizi karşılayan bir tedavi ile sizler mutlu etmeyi amaçlıyoruz.

Jinekomasti operasyonu nasıl uygulanır?

Jinekomasti ameliyatı genellikle jinekomastiye neden olan fazla dokuyu çıkarmak için yapılır. Sahip olduğunuz fazla doku türüne bağlı olarak iki seçenek vardır:

Liposuction

Aşırı meme yağınız olduğunda yapılır. Jinekomasti tedavisinde liposuction genellikle lokal veya genel anestezi altında yapılır. Memenin her iki yanında, areolanın kenarında veya koltuk altında küçük bir kesi yapılır. Bu kesiler sayesinde, estetik cerrahınız fazla yağı gevşetmek için ince bir tüp yerleştirir ve onu çıkarmak ve yeni, daha doğal bir meme konturu oluşturmak için yüksek güçlü bir vakum kullanır.

Erkek Meme Küçültme

Fazla meme dokusuna sahip olduğunuzda yapılır. Erkeklerde meme küçültme ameliyatı genellikle genel anestezi altında yapılır. Bu, cerrahın dokuyu çıkarabileceği meme ucunuz etrafında bir kesi yapmayı içerir. Çıkarılacak çok doku varsa, kesikler genişletilebilir ve meme uçları yeniden konumlandırılabilir. İşlem genellikle 90 dakika sürer. Estetik cerrahınız, ortaya çıkan izlerin mümkün olduğunca göze çarpmaması için kesiler yapmaya özen gösterecektir. Yağ ve glandüler doku fazlalığı varsa liposuction ve meme küçültme ameliyatı aynı anda yapılabilir. Öncesi ve sonrası fotoğraflar ve Jinekomasti (Erkek Meme Küçültme) fiyatı için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.

0
Tedavi Süresi (saat)
0
İyileşme (gün)
0
Konaklama (gün)