Rinoplasti (Burun Ameliyatı)

Rinoplasti veya burun ameliyatı, burun üzerindeki çeşitli kozmetik kusurları gidermek için tasarlanmış bir prosedürdür. Bu ameliyat sadece burnun görünümünü iyileştirmek için kullanılmaz, aynı zamanda yüzün genel dengesini ve uyumunu arttırmaya da yardımcı olabilir. Bazı hastalar için rinoplasti sinir bozucu solunum sorunlarını bile hafifletebilir. Son derece deneyimli yüz plastik cerrahlarımız, çarpıcı ve doğal görünen sonuçlar yaratmak için gereken beceri, teknik ve sanatı geliştirmek için yıllarını harcadı. Ayrıca, önceki ameliyat sonrası daha iyi sonuçlar elde etmek isteyenler için revizyon rinoplasti de yapıyoruz.

Köprü

Cerrahınız, burun kamburluğuna neden olan kemik ve kıkırdağı çıkarır. Cerrah, kalan kemik parçalarını birbirine yaklaştırmak ve daha dar bir burun oluşturmak için burnunuzu kırabilir.

Burun Ucu

Cerrahınız, açık rinoplasti sırasında burnunuzun ucunu oluşturan kıkırdağı burun deliğinden veya burun delikleri arasındaki alanda (kolumella adı verilen) küçük bir kesi ile çıkaracak veya şekillendirecektir.

Uzunluk

Cerrahınız, burnunuzun ucunu ve toplam uzunluğunu azaltmak için septum adı verilen merkezi burun yapınızı küçültür. Burun ucundaki kıkırdak da ayarlanabilir.

Genişlik

Cerrahınız daha dar bir görünüm elde etmek için lateral burun kemiğinizi kıracak ve yeniden konumlandıracaktır.
0
Tedavi Süresi (saat)
0
İyileşme (gün)
0
Konaklama (gün)