Saç Ekimi

Saç ekimi, estetik cerrahide en hızlı gelişen prosedürlerden biridir. Teknolojideki son gelişmeler ve foliküler ünite greft kullanma konsepti ile bu prosedür yeni bir boyuta taşındı. Çok doğal görünen sonuçlar nedeni ile daha fazla saçsız erkek ve kadını bu cerrahi çözümü seçmeye teşvik etti. Saç ekimi uygulaması için son zamanlarda sonuçların daha doğal görünmesini sağlayan teknikler gelişti. Saç restorasyonu, günümüzde estetik cerrahi alanında en heyecan verici ve yenilikçi cerrahi alanlardan biridir. Anatominin kesin olarak anlaşılması, foliküler ünite greftlerinin kullanımına izin vermiştir. Daha iyi implantasyon yöntemleriyle saç ekimi sonuçları, sanat ve bilimin bir karışımını temsil eder. Uzmanlık eğitimi almış dermatologlarımız ve plastik cerrahlarımız, genellikle çok az kesinti ile erkek ve kadınlar için dökülen saçları geri getirebilecek çeşitli güvenli ve etkili tedavi seçenekleri sunar. Doktorlarımız ayrıca geçmiş prosedürleri düzeltmek veya tamamlamak için revizyon konusunda uzmanlaşmıştır.

FUT saç ekimi nedir?

FUT, Foliküler Ünite Nakli anlamına gelir. Bu kişinin kendi saçlarından alınan saç ekimi yöntemidir. Foliküler ünite transplantasyonunda, başın arkasından saç köklerini içeren küçük deri şeritleri çıkarılır. Bunlar daha sonra küçük saç greftlerine bölünür ve ekilir. Saç ekimi için başın arka kısmındaki saçlar kullanılır. Kullanılan bu saçlar dökülmez. Saç ekimi, ekim yapılacak alanın büyüklüğüne göre sekiz saat kadar sürebilir

FUT saç ekimi prosedürü tam olarak nedir?

Kendi saç ekimine başlamadan önce işlem hazırlanır. Bu amaçla ilk aşamada saç durumunuz belgelenir ve doktor sizinle birlikte saç ekimi işlemini tartışır. Saç ekimi sırasında işlem görecek alanlar işaretlenir ve doktor tarafından muayene edilir. Ardından saç ekimi gelir. Bunun için karnınızın üzerine yatacaksınız. Başınız özel bir yastığa yerleştirilecektir. Saçın alınacağı başın arka kısmındaki bölge uyuşturulur. Foliküler ünite nakli yönteminde anestezi etkisini gösterir göstermez saç köklerini içeren bir deri şeridi çıkarılır. Yara hemen ardından temiz bir şekilde kapatılır. Şimdi deri şeridindeki saç kökleri sıralanır ve sözde greftlere bölünür. Her biri bir, iki veya üç saç kökü içeren 1, 2 ve 3 greft vardır. Saç kökü ekimi sırasında greftlerin taze kalması ve optimal işlevselliğini koruması için besin solüsyonunda saklanır. Ardından saç kökleri istenilen bölgelere nakledilir. Daha iyi büyümeleri için önceden özel bir aletle deride çok küçük kesiler yapılır. Saç ekimi her zaman iki kişi tarafından yapılır. Özel cımbızla çalışırlar. Prosedürün bu kısmı için tekrar rahat bir şekilde oturabilir, kitap okuyabilir veya TV izleyebilirsiniz. FUT saç ekiminden hemen sonra klinikten ayrılabilirsiniz. Bandaja ihtiyacınız yoktur ve her zamanki gibi yiyip içebilirsiniz. Uzmanlarımız saç ekiminden sonraki ilk günler için gerekli tüm bilgileri ve ipuçlarını size sağlayacaktır. İşlemden iki gün sonra, işlem görmüş saç bölgelerini özel bir şampuanla tekrar yıkayabilirsiniz.

FUE saç ekimi nedir?

FUE, Foliküler Ünite Ekstraksiyonu anlamına gelir ve hastanın kendi saç köklerinin ekildiği bir saç ekimi yöntemidir. Bu amaçla başın arka kısmındaki saçlar dökülmeyeceği için kullanılır. FUE saç ekimi, etkilenen bölgenin büyüklüğüne bağlı olarak sekiz saate kadar sürebilen bir ayakta tedavi prosedürüdür.

FUE saç ekimi prosedürü tam olarak nedir?

Saç ekimi öncesi saç durumunuz belgelenir ve işlem sizinle detaylı olarak görüşülür. Saç ekimi sırasında tedavi edilecek alanlar doktor tarafından işaretlenir ve muayene edilir. Ardından saç ekimi gerçekleşir. Bunun için karnınızın üzerine yatacaksınız. Başınız özel bir yastığa yerleştirilecektir. Saçın alınacağı başın arka kısmındaki bölge uyuşturulur. Anestezi etkisini gösterir göstermez küçük özel bir medikal matkapla başınızın arkasından saçlar alınır. Bunlar daha sonra istenilen bölgeye nakledilir. Saç köklerinin daha iyi büyümesi için deride önceden özel bir aletle çok küçük kesiler yapılır. Saç ekimi her zaman iki kişi tarafından yapılır. Özel cımbızla çalışırlar. Prosedürün bu kısmı için arkanıza yaslanıp rahatlayabilir, kitap okuyabilir veya TV izleyebilirsiniz. FUE saç ekiminden hemen sonra klinikten ayrılabilirsiniz. Ayrıca bandaj gerekmez ve her zamanki gibi yiyip içebilirsiniz. Uzmanlarımız size wi sağlayacaktır Öncesi ve sonrası fotoğraflar ve Saç Ekimi fiyatı için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.

0
Tedavi Süresi (saat)
0
İyileşme (gün)
0
Konaklama (gün)