Mide Balonu

Mide balonu yerleştirilirken mideye salin ile doldurulmuş silikon bir balon yerleştirilir. Bu özel kilo kaybı türü, diyet ve egzersiz programı sonrasında kilo vermemiş veya Jojo etkisi görmüş hastalar için uygundur. Mide balonu takılması, hastalarda genel anestezi gerektirmediği için diğer zayıflama prosedürlerinden farklıdır. Ek olarak, bu endoskopik prosedür sadece yaklaşık 30 dakika sürer ve ayakta tedavi ile yapılabilir.

Mide Balonu Nasıl Çalışır?

Mide balonu midenizde yer kaplar, böylece daha çabuk doyarsınız ve daha az yersiniz. Daha az yedikçe kilo verirsiniz. Yumuşak yiyecekler, tatlılar veya yüksek kalorili sıvılar tüketirseniz yardımcı olmaz. Daha küçük porsiyonlara alışabilir ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyebilirsiniz. Umarım çıkarılan mide balonu ile yeni öğrendiğiniz yaşam tarzınızı ve yeme alışkanlıklarınızı sürdürürsünüz. Hem balonun yerleştirilmesi sırasında hem de çıkarılmasından sonra izlenen bir mide balonu diyetine ve yaşam tarzı değişikliklerine bağlı kalmalısınız. Mide balonunun faydaları, uzun vadede yeni beslenme alışkanlıkları geliştirmenize yardımcı olabilecek, ameliyatsız, geri dönüşümlü bir kilo verme tedavisi seçeneği olmasıdır. Kilo kaybı, tip 2 diyabet gibi obezite ile ilgili sağlık sorunlarını da iyileştirebilir.

Mide Balonu benim için uygun mu?

Aşağıdaki hastalarda mide balonu önerilir: Ameliyat riskini azaltmak için obezite ameliyatı da dahil olmak üzere ameliyattan önce kilo vermesi gereken kişiler. cerrahi olmayan bir kilo kaybı tedavisi seçeneği arayanlar Mide balonu genellikle VKI 27 ila 35 arasındaysa ve bir diyetisyen gözetiminde diyet ve yaşam tarzınızda uzun vadeli değişiklikler yapmaya istekliyse uygundur. Mide balonu ile kilo vermenin cerrahi kilo verme seçeneklerine göre daha az ve daha yavaş olacağını bilmelisiniz. Öncesi ve sonrası fotoğraflar ve Mide Balonu fiyatı için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.

0
Tedavi Süresi (dakika)
0
İyileşme (gün)
0
Konaklama (gün)