Mide Bypass

Tüp mide ameliyatı olarak da bilinen mide küçültme ameliyatı kilo vermeye yönelik cerrahi bir işlemdir. Bu prosedür tipik olarak laparoskopik olarak yapılır ve şunları içerir: Karnın üst kısmındaki birkaç küçük kesiden küçük aletler sokulur. Tüp mide ameliyatı midenin yaklaşık %80'ini çıkararak tüp şeklinde bir mide bırakır. Midenizin boyutunu sınırlamak, yiyebileceğiniz yiyecek miktarını kısıtlar. Ayrıca işlem, kilo vermeye yardımcı olacak hormonal değişikliklere yol açar. Aynı hormonal değişiklikler, aynı zamanda, yüksek tansiyon veya kalp hastalığı gibi aşırı kilo ile ilişkili durumların hafifletilmesine de yardımcı olur.

  • Sonuç, artık gerekmeyen küçük bir üst mide poşu ve bir alt mide poşudur. Bu, midenizi etkili bir şekilde küçültür, böylece az miktarda yiyecek yiyebilirsiniz.
  • Yediğiniz yiyecekler midenizin çoğunu (eski midenizin kullanılmayan alt kısmı) ve ince bağırsağınızı atlar, bu nedenle yediğiniz yiyecekler tamamen sindirilmez.

Gastrik bypass ameliyatının avantajları, kilo kaybının genellikle hızlı olması, birçok hasta için uzun vadeli iyi sonuçlar vermesi ve obeziteye bağlı sağlık koşullarının sıklıkla hızla iyileşmesidir. Ameliyat, yeme alışkanlıklarınızı değiştirdiğinizi ve besleyici gıdalara odaklandığınızı varsayar. Yaşam boyu vitamin almalı ve her üç ayda bir B12 vitamini enjeksiyonları almalısınız. Tüm ameliyatlarda olduğu gibi, başarısının büyük bir kısmı yaşam tarzınızı değiştirme yeteneğinize bağlıdır. Hastaların çoğu ameliyatın yapılmaya değer olduğunu düşünür ve yeni kilo kaybı için heyecanlanırlar.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar ve Mide Bypass fiyatı için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.

0
Tedavi Süresi (saat)
0
İyileşme (gün)
0
Konaklama (gün)