Antalya Hakkında

Antalya dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü şehridir. Her yıl dünyanın her yerinden milyonlarca turistin ziyaret ettiği Türkiye’nin turizm merkezidir. 2012 yılında 15 milyondan fazla ziyaretçiye hizmet veren Antalya Uluslararası Havalimanı, yıllık turist artışına paralel olarak büyümeye devam ediyor.

Akdeniz’in sıcacık güneşinde ve muhteşem kıyılarında, Akdeniz kıyılarında doğa ve tarihle iç içe Antalya, olağanüstü turizm yatırımlarıyla dünyaca ünlü bir turizm merkezidir. Değerli yatırımlarını Türk misafirperverliği ve kaliteli hizmetiyle zenginleştiren Antalya, her geçen gün gelişen alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil sunuyor. Doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri, uluslararası festivalleri ve gelişmiş turizm hizmetleri ile Toros Dağları’nın eteklerinde uluslararası bir tatil cennetidir.

2002 yılından sonra sağlık hizmetlerine yapılan yatırımların artmasıyla Antalya, her yıl on binlerce turistin yararlandığı dünya standartlarında yüksek teknoloji hizmetleri sunan bir sağlık destinasyonu haline gelmiştir.

Kanser tedavisinden özel cerrahi işlemlere, ileri teknoloji laboratuvarlardan en gelişmiş tedavi yöntemlerine ve tedavi sonrası hasta rehabilitasyonuna kadar Antalya, sağlıkla ilgili her şeyi bir araya getiriyor.

1 Mart 2013’te Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Antalya’da bir saatte dünyanın en büyük organ bağışı yapıldı. Antalya, dünyaca ünlü akademisyenleri ve başarılı organ nakilleriyle organ bağışı alanında bir dünya markası haline geldi.

Antalya, son teknoloji tıbbi prosedürlerin yanı sıra tamamlayıcı sağlık hizmetlerini de en modern ve kaliteli şekilde sunmaktadır. Antalya, son teknolojiye sahip sağlık tesisleri, uzman doktorları ve eğitimli sağlık personeli ile her yaştan ziyaretçisine en iyi hizmeti verebilmek için sağlık turizmine sürekli yeni yatırımlar yapmaktadır.