Türkiye Hakkında

Rakipsiz tarihi, kültürel çeşitliliği, turkuaz sahilleri ve zengin mutfağı ile Türkiye her zaman popüler bir turizm merkezi olmuştur. Hem özel sektör hem de hükümet tarafından yıllarca süren yoğun araştırma ve büyük ölçekli yatırımlardan sonra Türkiye, dünyanın her yerinden yabancıları çeken bir ülke haline gelmiştir. 2017 yılında 144 farklı ülkeden 1 milyona yakın hasta tedavi amaçlı Türkiye’yi ziyaret etmiştir.

Türkiye, yüksek nitelikli sağlık profesyonelleri, son teknoloji tıbbi cihazlar ve JCI ve ISO tarafından akredite edilmiş çok sayıda kurum ile “uygun maliyetli” sağlık hizmeti sunmaktadır. ABD ve AB ülkeleri ile karşılaştırıldığında Türkiye, düşük maliyet ve en az bekleme süresi ile birinci sınıf sağlık çözümleri sunmaktadır.

Türkiye’nin eşsiz jeopolitik konumuna, altyapısal ilerlemesine ve teknolojik gelişimine rağmen, Türkiye’nin medikal turizmi, bu sektörü küresel pazara tanıtma konusunda yetersiz çaba, farklı ülkelerden gelen hastalar ile hastaneler tarafından görevlendirilen personel arasındaki dil engeli, profesyonel personel eksikliği gibi dezavantajlarla karşı karşıya kalmaktadır. Komisyoncular vb.

Bu sektörün öncülerinden olan Holiday Heals, sağlık turizmi sektörünün yıllardır karşılaştığı eksiklikleri gidermek amacıyla kurulmuştur. Çok uluslu ekibimiz, sağlık ve turizm endüstrisinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip kıtaların dört bir yanından doktorlar, sağlık uzmanları ve turizm operatörlerinden oluşmaktadır.