Biz Kimiz

Health Voyage, Türkiye Antalya’da sağlık turizmi alanında öncü ve en saygın şirketlerden biridir. Türkiye, Batı ve Avrupa ülkelerinin herhangi biriyle karşılaştırılabilecek birinci sınıf tıbbi tesisler sunmaktadır. Türkiye, son teknoloji hastanelere ve en iyi tıp uzmanlarına sahiptir. En mükemmel altyapı, mümkün olan en iyi tıbbi tesisler ve en uygun fiyatlar ile tedavinizi yaptırabilirsiniz.

Health Voyage ekibi olarak, Antalya’ya gelen uluslararası hastalar için en iyi tedavi ve tur paketlerini sunuyoruz. Hastaların en kaliteli tıbbi hizmetlere ve tedavi olanaklarına ulaşmasına yardımcı oluyoruz. Obezite cerrahisi, estetik prosedürler (plastik ve rekonstrüktif cerrahi), göz sağlığı, diş sağlığı, onkoloji, üreme sağlığı (IVF) gibi tedavileri kapsayan çeşitli hastaneler ve tıp uzmanlarıyla hizmet veriyoruz.

Sağlık hizmetlerimize ek olarak, sağlık arayan bireylere ve ailelerine eksiksiz ulaşım, seyahat, konaklama ve turizm yardımı da sağlıyoruz.
Günün her saati hizmetinizdeyiz ve operasyonlar ve prosedürle ilgili tüm sorularınızı ayrıntılı olarak yanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Health Voyage ekibi olarak, sizlere en iyi şekilde tedavi uygulayıp verdiğimiz sözleri tutuyoruz, açık ve dürüst iletişimi önemsiyoruz, fiyatlarımızı şeffaf tutuyoruz.


Sağlıklı olmak herkesin hakkı!